Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για παραγγελειες ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Τρόποι Αποστολής

🟢Παραδόσεις εντός Έβρου & Ροδόπης

Οι παραγγελίες εντός Έβρου & Ροδόπης, ανεξαρτήτου όγκου και αξίας, παραδίδονται από τους οδηγούς του enewmedical
Το ωράριο παραδόσεων είναι 09:00-15:00. Ωστόσο για την άριστη εξυπηρέτηση σας, την ημέρα παράδοσης σας ενημερώνουμε για το συγκεκριμένο τρίωρο όπου θα γίνει η άφιξη των προϊόντων στο χώρο σας. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης από τους οδηγούς της εταιρείας, η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta courier για προϊόντα μικρού και μεσαίου όγκου .
Ο χρόνος παράδοσης για τα διαθέσιμα προϊόντα είναι από 24-48 Ωρες.

🟢Παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα

Στην Ελλάδα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της Elta courier, με χρόνο παράδοσης 1 – 3 ημέρες. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που παραγγείλατε και διαμορφώνεται ως εξής:
Για κάθε παραγγελία με βάρος έως 3 κιλά, το κόστος αποστολής με αντικαταβολή ανέρχεται στα 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε ένα προϊόν, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 2 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 3 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Για ογκόδη προϊόντα, λόγω ογκομετρικής χρέωσης μπορέι να αλλάζει η τιμή των μεταφορικών. Σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε με την χρέωση.
Για προεξοφλημένες παραγγελίες ( κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) με βάρος έως 3 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2,5 ευρώ π.χ. αν κάνετε τη παραγγελία σας, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 2 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 3 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 2 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Για ογκώδη προϊόντα, λόγω ογκομετρικής χρέωσης μπορέι να αλλάζει η τιμή των μεταφορικών. Σε αυτή τη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε με την χρέωση.